ALE!

TUNTURI E-CITY 28″ 7V SÄHKÖPYÖRÄ

2 359,00  1 990,00 

Tuotetta saatavilla!

Tee tilaus/kysely ›››

eCity on käytännöllinen sähköpyörä, jonka kyytiin on helppoa nousta ja pyörän päältä pääsee pois turvallisesti. eCity sopii erinomaisesti sekä miehille että naisille. eCityssä on Shimano STEPS E5000 -moottori, joka antaa lisää polkutehoa mäkiin tai vastatuuleen. Pyörän ajoasennossa hartiat eivät rasitu ja näet pyöräillessäsi muun liikenteen hyvin. Voit säätää ajoasentoa myös ohjainkannattimen avulla.

Kuvaus

eCity on käytännöllinen sähköpyörä, jonka kyytiin on helppoa nousta ja pyörän päältä pääsee pois turvallisesti. eCity sopii erinomaisesti sekä miehille että naisille.

eCityssä on Shimano STEPS E5000 -moottori, joka antaa lisää polkutehoa mäkiin tai vastatuuleen. Pyörän ajoasennossa hartiat eivät rasitu ja näet pyöräillessäsi muun liikenteen hyvin. Voit säätää ajoasentoa myös ohjainkannattimen avulla.

Avustustehosta ja maastosta riippuen akun teho riittää yhdellä latauksella jopa yli 250 kilometrin pyörämatkaan. Avustuksen pääset valitsemaan ohjaustangossa olevasta helppokäyttöisestä näytöstä.

Pyörän varusteisiin kuuluu integroidut etu- ja takavalot, jotka ottavat virtansa suoraan akusta.