Team Sportia Hämeenlinna ostoehdot

Yleistä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin sekä toimitusehtojen muutoksiin. Tässä infossa olevat hinnat ja toimitustavat ovat voimassa vain Suomeen toimitetuille tilauksille.

Sportli.fi varaa itselleen oikeudet olla toimittamatta tuotetta, mikäli tuotteen hinta on ollut teknisen häiriön, inhimillisen erehdyksen tai painovirheen vuoksi virheellinen.

Tilaaminen ja maksaminen

Ota yhteyttä myymälään ja tarkista saatavuus. Lähetämme teille laskun, jonka suorituksen näkyessä järjestelmässämme lähetämme tuotteen. Toimituspaikkoina käytämme ensisijaisesti RTV:n myymälöitä, mikäli paikkakunnalla sellainen sijaitsee.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Mikäli olet tilannut tilauslomakkeella tuotteita joita meillä juuri nyt ei ole, vahvistamme toimitusajan sinulle kahden vuorokauden kuluessa. Mikäli sinulla on kiirellinen tilaus ota yhteyttä puh +358 3 628 170 tai s-posti  sportia.hml@rtv.fi.

Toimitushinnat

Toimituskulut tilauksissa on 7,00€, poislukien polkupyörät ja kuntolaitteet, joilla toimituskulut 30,00€.

Palautukset

Sinulla on tilaamillasi tuotteilla Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottopäivästä lukien. Palautettujen tuotteiden pitää olla käyttämättömiä. Asiakkaalle erikseen tehdyillä Customoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa, palauttaa tai hänellä on reklamoitavaa tuotteesta, hänen pitää olla ensin yhteydessä liikkeeseen puh +358 3 628 170 tai s-posti  sportia.hml@rtv.fi. Näin toimien vaihto ja palautus on asiakkaalle ilmainen.